ХЕРСОНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 15 ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Умови доступності закладу освіти для навчання дітей з особливими потребами

В ХЕРСОНСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №15 УМОВИ ДЛЯ ПЕРЕБУВАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ, В ТОМУ ЧИСЛІ ДІТЕЙ - ІНВАЛІДІВ, НЕ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ ВІДПОВІДАЮТЬ НОРМАТИВНИМ ВИМОГАМ.

ПРИЛЕГЛА ДО БУДІВЛІ ТЕРИТОРІЯ Є ДОСТУПНОЮ ДЛЯ ПЕРЕСУВАННЯ ОСІБ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ ТА МОЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ.

В ЗАКЛАДІ ПЕРЕДБАЧЕНИЙ ПАНДУС, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ БЕЗПЕРЕШКОДНИЙ  ВХІД ДО ПРИМІЩЕННЯ МАЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ. ДВЕРНІ ТА ВІДКРИТИ ПРОРІЗИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ЧАСТКОВО ДОСТУПНИМИ. ДІТИ З ООП, ЯКІ КОРИСТУЮТЬСЯ ВІЗКОМ У ЗАКЛАДІ ВІДСУТНІ. САНВУЗЛИ НЕ ПРИСТОСОВАНІ ДЛЯ ТАКОЇ КАТЕГОРІЇ ДІТЕЙ. ПОРУЧЧЯ ПО ОБИДВА БОКИ СХОДОВИХ МАРШІВ У ЗАКЛАДІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНІ.